![]() |
|
|
#1 | |
|
Karizma Puanı : 52555
Seviyesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ERMENEK 16. TAŞELİ KÜLTÜR, SANAT VE SILA FESTİVALİ KUTLAMA KOMİTESİ BAŞKANLIĞINDAN 6 – 7 Ağustos 2010 tarihlerinde düzenlenecek olan Ermenek 16. Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali Etkinlikleri içerisinde1. ye tam altın, 2. ye yarım altın ve 3. ye çeyrek altın ödüllü olmak üzere Masa Tenisi, Satranç, Atıcılık yarışmaları ile Ermenek Konulu Şiir ve Kompozisyon ile kurşunkalem veya kuruboya Resim yarışmaları düzenlenmiştir. Yine bu festival etkinlikleri içerisinde sünnet şöleni yapılacağından fakir ve yardıma muhtaç aileler 4-7 yaş arası çocuklarını sünnet yaptırmak isteyenler ile yarışmalara katılacak olanların 30.07.2010 Cuma günü mesai sonuna kadar Nüfus Cüzdanlarının fotokopileri ile birlikte Belediye Başkanlığına müracaat etmeleri ilan olunur. 05.07.2010
![]() Her Hakkım Saklıdır® Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık. Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir, bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile Geçme gurur kapısından. Bardağı insan bunun için Öper daima alnından… Hεp " Hayır " DεSεDε ßana HayaT , " HayırLıSı " DiyεCεğim Hεp Hayata iNat...!♥
|
|
|
|
|
| Anahtar Kelimeler Botu | |
Mesajları Ayrıntılı Bir Şekilde Görebilmek Ve Yararlanabilmek İstiyorsanız Üye Olmak Zorundasınız.. Yoksa Sitemizden Ayrıntılı Bir Şekilde Yararlanamaz,Eklenti,Porgram,Oyun Vs. İndirimez Forumumuzun Eğlenceli Kısımlarından Yararlanamazsınız.. Festival Yarışmaları Hakkında... ermenekli,Festival Yarışmaları Hakkında...oyunu indir,ermenek,Festival Yarışmaları Hakkında... programları,Festival Yarışmaları Hakkında... indir,Festival Yarışmaları Hakkında... download,Festival Yarışmaları Hakkında... serisi,Festival Yarışmaları Hakkında... msn eklentisi, Festival Yarışmaları Hakkında... şarkı sözleri,Festival Yarışmaları Hakkında... kodları,Festival Yarışmaları Hakkında... resimleri,Festival Yarışmaları Hakkında... haberleri,Festival Yarışmaları Hakkında... videosu,Festival Yarışmaları Hakkında... |
|
|
#2 | |
![]() ![]() '
Son Aktivite: 06 Sep 2010 10:02
My Mood:
Teşekkürler: 2.118 Teşekkür 1.062 zamanda 550 mesajlara Üye No: 463
Karizma Puanı : 10
Seviyesi:
![]() |
atıcılık derken tüfekle atıcılıkmı??
|
|
|
|
|
| üyemizin bu mesajına teşekkür edenler |
@NTiBiYOTiK (07 Jul 2010)
|
|
|
#3 | |
|
Genel Kurmay Başkanı
![]() '
Son Aktivite: 27 Aug 2010 12:31
My Mood:
Teşekkürler: 5.796 Teşekkür 5.111 zamanda 3.080 mesajlara Üye No: 530
Seviyesi:
![]() |
evet akıncım tüfekle atıcılık hemde uçara atıyosun.. yani şöyledeyim havaya şişe atıyorlar sen yere düşmeden vurmaya çalışıyorsun..
ηє haLLєя qöяdü вu вєdєη, ηє iηSaLaя тaηıdıм вєη... ηє aćıLaя ςєктi вu γüяєк.. aмa hiς вöLєSiηidє qöямєdiм вєη... ![]() ((¯`»EĞiLMeDiK,BoYuN EĞMeDiK AmA KıRDıLaR BiZi, BüKTüLer BoYNuMuZu«´¯)) (((¯`»(((¯`»GeCeKuRDu«´¯)))«´¯)))
|
|
|
|
|
| üyemizin bu mesajına 2 kişi teşekkür etti. |
@NTiBiYOTiK (07 Jul 2010),
ayazyel (09 Jul 2010)
|
|
|
#4 | |
![]() ![]() '
My Mood:
Teşekkürler: 8.354 Teşekkür 9.862 zamanda 4.933 mesajlara Üye No: 15
Seviyesi:
Havaya trap atışı yapıyorlar makineyle ve avcılarda onu vurmaya çalışıyorlar...
![]() Her Hakkım Saklıdır® Ne kadar kibirli dursa da Bardağın önünde eğilir çaydanlık. Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir, bu gurur niçin? Mütevazi ol, hatta bir adım bile Geçme gurur kapısından. Bardağı insan bunun için Öper daima alnından… Hεp " Hayır " DεSεDε ßana HayaT , " HayırLıSı " DiyεCεğim Hεp Hayata iNat...!♥
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() ![]() '
My Mood:
Seviyesi:
![]() |
nerde ne zaman tüfegi alıp geliyom benide yazın
![]() |
|
|
|
|
@NTiBiYOTiK (08 Jul 2010)
|
|
|
#6 | |
![]() ![]() '
My Mood:
Seviyesi:
Tamam gel festivale yazdım senin ismini listeye
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() ![]() '
My Mood:
Seviyesi:
![]() |
saolasın abi senelerdir gelmiyorum festivale inşallah nasip olursa gelmeyi düşünüyorum |
|
|
|
|
@NTiBiYOTiK (09 Jul 2010)
|
|
|
#8 | |
![]() ![]() '
My Mood:
Seviyesi:
Bekliyorum bak ona göre
)
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() ![]() '
My Mood:
Seviyesi:
![]() |
inşallah abi gelmeyi düşünüyorum bakalım
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Genel Kurmay Başkanı
![]() '
Son Aktivite: 27 Aug 2010 12:31
My Mood:
Teşekkürler: 5.796 Teşekkür 5.111 zamanda 3.080 mesajlara Üye No: 530
Seviyesi:
![]() |
akıncım gel get de bi yüz<ünü görek be özledik olum ya jkaç gelk bir iki günlüğüne ... bakarsın av yarışmasında birinci oluverirsin o parayı yeriz şöyle güzelce bi
![]()
ηє haLLєя qöяdü вu вєdєη, ηє iηSaLaя тaηıdıм вєη... ηє aćıLaя ςєктi вu γüяєк.. aмa hiς вöLєSiηidє qöямєdiм вєη... ![]() ((¯`»EĞiLMeDiK,BoYuN EĞMeDiK AmA KıRDıLaR BiZi, BüKTüLer BoYNuMuZu«´¯)) (((¯`»(((¯`»GeCeKuRDu«´¯)))«´¯)))
|
|
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|